Реал Мадрид и Майорка играят при резултат 0:0 в мач от 19-ия

...
Реал Мадрид и Майорка играят при резултат 0:0 в мач от 19-ия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал Мадрид - Майорка 0:0, без голове след 45 минути

Реал Мадрид и Майорка играят при резултат 0:0  в мач от 19-ия кръг в испанската Ла Лига. Всички забавни моменти ще отразим на Gong.bg .

Първите минути от срещата не бяха изключително интензивни, само че гостите пробваха да застрашат вратат на Лунин. Дани Родригес получи прекрасен пас зад тила на отбраната, само че неговият опит да откри Кайл Ларин се оказа несполучлив.

След съвсем четвърт час игра се стигна до състояние и за Реал Мадрид. Модрич получи топката на фланга и центрира към Белингам. Суперзвездата съумя да нанаесе удар с глава, само че топката попадна право в ръцете на Райкович.

В 20-та минута се стигна до най-чистото състояние и то предстоящо бе за " кралете ". Отново след пас на Модрич отбраната в алено се пропука и Винисиус получи топката. Бразилецът насочи изстрел с левия крайник, който мина на сантиметри от гредата.

С изминаването на половин час игра Винисиус пропиля още една добра опция за гол. Родриго лиши топката и я подаде към своя съотечественик, който с дрибъл съумя да си освободи място, само че шутът му се оказа неакуратен и слаб.

Седем минути по-късно отново Винисиус попадна под прожекторите с мощен удар от отдалеченост. Вратарят Райкович обаче внимаваше и се намеси, с цел да избие топката.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР